Batı Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, olağanüstü genel kurulunu yaptı. İncivez Mahallesi’nde bulunan dernek binasında yapılan kongre, dernek üyelerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkanlığa yeniden aday olmayan Serkan Akgün’ün yerine Temel Kıral seçildi. Olağanüstü kongrede 5 kişiden oluşan Yönetim Kurulu asil üyelerinin yaptığı görev bölümünde, Başkanlığa Temel Kıral, 2’nci Başkanlığa Erdem Kayıkçı, Muhasipliğe Necmi Yılmaz, Sekreterliğe Fatma Dönmez, Üyeliğe de Serkan Akgün seçildi. Denetleme Kurulu asil üyelikleri ise; Duygu Çapri, Elif Arı ve Sezer Kargidan’dan oluştu.
Başkanlığa seçilen Temel Kıral, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Öncelikle beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Aldığım sorumluluğun bilincindeyim. İlimizin en başarılı hocalarından olduğuna inandığım Serkan Akgün ve öğrencileriyle birlikte çalışacağım için çok mutluyum.
Yönetim olarak hedefimiz; hocamızla uyum içinde çalışarak öncelikle kulübümüzü ve Zonguldak’ı ülkemizde, daha sonra da yurt dışında başarıyla temsil etmektir” dedi.
Batı Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, 29 Mart 2011 tarihinde yapılan yarışmada, büyükler kategorisinde geleneksel düzenlemeli dalda birinci olarak ilimizi grup yarışmalarında temsil etme hakkı elde etmişti.