Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Devrek Belediyespor sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor'u 6-2 yendi.  Devrek Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Devrek Belediyespor bir ara yenik duruma düşmesine rağmen mücadeleden farklı bir skorla galip gelmeyi başardı. Devrek Derbisinde gülen taraf Devrek Belediyespor olurken taraftarlar adeta gole doydular.
Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor yoluna kayıpsız devam ediyor. İlk haftayı bay geçen Devrek bu galibiyetle birlikte 3'te 3 yapmayı başardı.  Puanını 9 yapan temsilcimiz zirve mücadelesini sürdürüyor. Devrek Belediyespor Teknik Patronu Resul Kumaş'ın genç ve yedek bekleyen oyunculara da şans verdiği maçta genç oyuncuların gösterdiği performans alkış aldı.
DEVREK BELEDİYESPOR: Okan, Ali, Hamza, Murat Gebeş(c ), Ercüment Yılmaz (78.dk. Ahmet), Onur K.Öztorun,  Tanju Koçaklı ( 73.dk. Harun) ,  Eren Albuz (60.dk Serdar) , Celalettin, Rıdvan, Erkan Koçaklı.
ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: Aydın, Uğurcan, Talip (c ), Ferdi, Berkant, Tugay, Levent( 57.dk. Volkan), Emrah, Cihat, Tuncay( 57.dk. Ogün), Tayfun.
Goller: 18. ve 40.dakika Tanju, 42. ve 45.dakika Celalettin, 60.dakika Ferdi kendi kalesine, 82.dakika Serdar/ 31.ve 35.dakika Cihat
 Sarı kartlar: 45.dk Ferdi, 55.dk Talip, 73.dk. Tayfun
Devrek Belediyespor'da Teknik Patron Resul Kumaş genç oyuncularla tecrübeli oyuncuların kaynaştığı bir takım oluşturmak için büyük çaba harcıyor. Maçlarda genç oyunculara da şans veren ve onlara olan güvenini gösteren tecrübeli hoca bunun meyvelerini almaya başladı. Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında Okan, Hamza, Onur, Eren gibi genç oyunculara ilk on birde, Serdar, Ahmet ve Harun gibi oyunculara da ikinci yarı forma şansı veren Resul Kumaş oyuncularının gösterdiği performanstan memnun kaldı. 
KUMAŞ: İLERLEYEN
HAFTALARDA DAHA İYİ OLACAĞIZ
Devrek Belediyespor Teknik Patronu Resul Kumaş, Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında oynanan oyundan memnun olduğunu belirterek; Lige iyi bir başlangıç yaptık. 3'te 3 yaparak yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında farklı bir galibiyet aldık. Bu tür maçlar genelde zor geçiyor. Ancak ciddiyetimizi kaybetmeyerek sonuca gittik. 2-1 yenik duruma düşmemize rağmen oyuncularım maçın kontrolünü ellerine almayı başardı. Oyuncularımın gösterdiği mücadeleden son derece memnunum.  Genç oyuncularımıza da şans verdik, vermeye de devam edeceğiz. Onların gösterdiği performans bizleri mutlu etti. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız dedi.