Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor, Pazar günü saat 14.30'da Kozlu Şehir Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Dev maç öncesi Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.
Zonguldak'ta hafta sonu derbi heyecanı yaşanacak. Şampiyonluğun iki güçlü takımını karşı karşıya getirecek maçta, kazanan lige moralli başlayacak, kaybeden ise bir adım geride…
Pazar günü oynanacak Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kozluspor'da Teknik Direktör Volkan Yayın, maçın kazanılması adına çalışmaların hırslı sürdüğünü ve maç gününe kadar bu tempoda idmanları yapacaklarını belirtti.
Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde çalışmalarını dün maçın oynanacağı Kozlu Şehir Stadı'nda yapan yeşil-beyazlı oyuncular, ısınma koşularının ardından çift kale maç yaptılar. Hafta sonu karşılaşacakları Zonguldak Kömürspor maçının provası niteliğini taşıyan maçta Yayın, istenileni yapamayan öğrencilerini sık sık uyardı.
Karşılaşma öncesi cezalı oyuncusu olmayan Kozluspor'da tek eksik defans oyuncusu İbrahim Kırdemir'in sakatlığı. Bunun dışında tam kadro çalışan yeşil-beyazlı takımda moraller yüksek. İdman öncesi ve sonrası yapılan toplantılarda oyuncularını maça konsantre eden tecrübeli çalıştırıcı Volkan Yayın, maçı kazanan tarafın kendileri olacağını yineledi.

İZLEYENLERE KALİTELİ
BİR MAÇ SEYRETTİRECEĞİZ
Maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirten Volkan Yayın, Seyir zevkinin yüksek olacağını düşünüyorum. Umarım izleyenlere bol gollü kaliteli bir maç seyrettiririz. İnşallah bu maç sonunda gülen taraf biz oluruz. Sahaya kazanmak adına çıkacağız. Tüm silahlarımı kullanacağım. Rakip takıma göre oyun değil, kendi sistemimi sahaya yansıtacağım. Bir ilin iki takımını karşı karşıya getiren bu maçta kendi saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak kazanmalıyız dedi.