Denizli'de gerçekleşen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda mücadele eden Milli takımımızın gülle atma branşındaki  Zonguldaklı sporcusu  Sare Bostancı 13.47 metrelik atışıyla gümüş madalya kazandı.Bu Bostancı'nın Milli takım forması altında kazandığı ilk madalya oldu.
Balkan Atletizm Federasyonları Birliği’ne üye ülkeler  Türkiye, Yunanistan, Romanya, Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Bulgaristan ve Makedonya’nın katılımı ile Denizli'de gerçekleşen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'na toplam 324 genç sporcu  katıldı. Şampiyonada, Milli takımımızı gülle atma branşında Zonguldaklı sporcu Sare Bostancı temsil etti. Türkiye Gençler Atletizm Şampiyonası’nda birinci olarak Şampiyonaya katılmaya hak kazanan genç sporcu, Milli takıma gümüş madalya kazandırdı. 
Antrenör Çetin Altıntaş nezaretinde Şampiyonada yer alan ve Gülle atma branşında son hakkında 13.47 metrelik atışıyla ikinci olan Zonguldaklı sporcu, Milli formayla ilk madalyasını kazandı. 
Bu arada toplamda 214 puana ulaşarak Balkan şampiyonu olan erkek milli takımımızın ardından 200 puanla Romanya gelirken, 192 puan toplayan Yunanistan da üçüncü oldu.Türkiye Şampiyona da erkeklerde 1. kızlarda 2.oldu.