Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’un Olağan Genel Kurulu, Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yeniden Kulüp Başkanlığı’na seçildi. Mehmet Dereli’nin Divan Başkanlığı görevini yürüttüğü kongrede, kâtip üyeliklere Cihan Gülşen ve Selahattin Acar seçildi.

Genel Kurul’da konuşan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Eskiden olduğu gibi, bu sezonda alt yapıya önem vereceğiz. Amacımız, gençlerimizi Türk sporunu kazandırmak ve ilçemizin adını duyurmak. Çaycumasporumuzun başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Fakat, bir tek yönetim kurulu ve belediyemizin değil, tüm Çaycumalı saygıdeğer hemşehrilerimizin de kulübümüze sahip çıkarak maddi ve manevi yönden destek vermelerini bekliyorum” dedi.

Başkan Mithat Gülşen, katkılarından dolayı Yönetim Kurulu üyeleri Hüsnü Sami Alpan, Bünyamin Bostancı, Okay Kamitoğlu ve Zekai Kamitoğlu’na teşekkür etti. Daha önce 21 kişilik olan Yönetim Kurulu üye sayısı 18’ye düşürülürken, iki yılda bir yapılan kongrenin üç yılda bir yapılması kararı alındı. Gülşen başkanlığındaki Çaycumaspor’un Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Hüsnü Sami Alpan, Okay Kamitoğlu, Şevki Özcan, Barbaros Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Harun Özcan, Halit Mısırlı, Ünal Uzun, Ekrem Çelen, Şeref Köktürk, Ok-tay Kaptan, Kubilay Kalaycı, Ergin Özalp, Hasan Öztürk, Gökhan Ayde mir, Tugay Demirel, Mehmet Ergin.

Denetim Kurulu’na; Hidayet Şekerci, Kıvılcım Kalyoncu, Sezai Bilici, ASKF Delegeliklerine ise; Ünal Uzun, Halit Mısırlı, Kubilay Kalaycı seçildi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde toplanarak, görev bölümü yapacak.