Zonguldak İkinci Amatör Küme, Merkez, Çaycuma ve Ereğli gruplarında oynanan karşılaşmalarla devam etti.
GÜVENLİK DOLUDİZGİN
İkinci Amatör Küme Merkez Grubu’nda 8’inci haftanın geride kaldığı maçlarda lider Güvenlikgücüspor, yoluna doludizgin devam ediyor. Pazar günü Kozlu Sahası’nda zirveyi yakından ilgilendiren maçta, Güvenlikgücüspor ile Yeşiltepespor karşı karşıya geldi. Yedi golün atıldığı maçta gülen taraf 5-2’lik skorla Güvenlikgücüspor takım oldu. Aldığı üç puanla yakın takipçileriyle arasındaki puan farkı açan Güvenlikgücüspor, 21 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Öte yandan Yeşiltepespor, aldığı bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Geçtiğimiz hafta arası Tersanespor ile oynadığı maçta rakibini tek golle geçen Acılık Esnafspor, ligin dibine demir atan Subatanspor karşında 13-2 gibi farklı bir skorla maçı önde götürürken Subatanspor’lu futbolcuların sakatlıklarını bahane ederek sahadan ayrılmaları maçın hakeminin karşılaşmayı tatil etmesine sebep oldu. Bu durum sonunda karşılaşmayla ilgili son kararı toplanacak Tertip Komitesi verecek.
Ligde fırtına gibi esmeye devam eden Merkezspor, Beycumaspor karşısında galibiyet serisini sürdürdü. Aldığı 3-1’lik galibiyetle puanını 15’e yükselten Merkezspor, ikinci sıraya kadar çıktı.  Karamanspor, grubun dördüncü haftasında oynadığı Tersanespor maçında son saniyelerde gelen golle 3-2 kazanmıştı. Pazar günü mücadele ettiği Kilimli Soğuksuspor karşısında bu sefer 90+2yediği golle  sahadan 3-2 mağlup ayrılan taraf olan Karamanspor, puan cetvelinde bir basamak gerileyerek 7’nci sırada kaldı. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Tersanespor, Kozlu Merkez Topbaşıspor karşısında tutunamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

KURT‘GÜCܒNÜ GÖSTERDİ
Çaycuma Grubu’nda ise, ilk iki sırayı paylaşan Türkalispor ile Kurtgücüspor, karşı karşıya geldi. Bu maç öncesinde lider durumda bulunan Türkalispor, Kurtgücüspor’a 2-0 yenilerek liderliği kaptırdı. Kurtgücüspor, bu galibiyetle puanını 11 yaparak Çaycuma Grubu’nun yeni lideri oldu. Haftayı üç puanla kapatan bir diğer takım Çomranlı Köyüspor’u 3-2 yenen Karamusaspor oldu. 5’inci haftada da maça çıkmayan Pehlivanlarspor, Velioğlu İlköğretim Okulu karşısında 3-0 hükmen mağlup sayıldı.
GÜMELİ’DEN SERİYE DEVAM
4 devreli oynanacak olan Ereğli Grubu’nda ise, beşinci hafta karşılaşmalarında toplam 8 gol kaydedildi. Üst üste aldığı puan kayıplarının ardından liderliği kaptıran Bayatspor, Gümelispor karşısında da tutunamayarak 2-1 mağlup oldu. Bu galibiyetle Gümelispor liderliğini sürdürdü. Balıspor ile Cumaspor arasında oynan maçta gülen taraf 5-0’lık skorla Cumaspor oldu.