Beyçayırı Sahası'nda oynanan ve saat 17.00'de başlayan Güneşli Belediyespor-Balıspor karşılaşmasını izleyenler tam 5 gol izleme fırsatı buldu. Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin'in de izlediği ve Muhammet Şahin, Mehmet Uslu, Mustafa Çimen hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Güneşli takımı Muhammet, İlhan, İbrahim, Soner, Ufuk, Özkan, Çetin, Emrah (Dk.78 Cemal), Taner, Fikri (Dk.57 Mehmet Ateş) ve Atilla (Dk. 67 Faruk) on biri sahada yer aldı. Kalesini Ufuk'un koruduğu Balıspor da ise sahaya çıkan kadroda Volkan, Emrah, Ufuk Dursun (Dk.71 Önder), Hakan, Kerem(Dk.46 Vedat), Gürkan, Koray, Soner, Bilal ve Ergin (Dk.89 Olcay) görev aldı.
Karşılaşmaya baskılı başlayan takım Güneşli Belediyespor oldu. Henüz 6.dakikada defans arkasına atılan uzun topta, alt pas çizgisi civarında topla buluşan kaptan Fikri'nin şutunda top üstten auta çıkarken, ilk önemli gol pozisyonunu ise Balıspor takımı yakaladı. 18.dakikada, kaleye yaklaşık otuz metre uzaklıktan kazanılan frikikte topu kaleye gönderen Soner'in mükemmel şutu üst direkle sol direğin kesiştiği noktadan geri döndü; dönen toptan Balıspor ileri uç elemanları yararlanamadı.
Bu pozisyondan hemen bir dakika sonra ise Bilal, Güneşli Belediyespor defansının arkasına atılan uzun topta kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen, sert şutunu kaleci Muhammet güçlükle çıkardı.
21.dakikada Atilla'nın uzaktan sert şutunda kaleci Ufuk topu güçlükle kornere çıkardı.  Karşılaşmanın 24.dakikasında İlhan'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içine doğru süzülen topa kafayı vuran Özkan, sol direk dibinden topu filelere gönderdi ve Güneşli Belediyespor, Balıspor karşısında 1-0 öne geçti.
26.dakikada Balıspor Emrah ile beraberlik golüne çok yaklaşırken, bu oyuncunun ceza sahası içinden şutunda top savunmaya çarparak kornere çıktı. Kullanılan kornerden sonuç çıkmadı.
Balıspor bu dakikalarda beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken, 29.dakikada orta sahada yapılan basit bir hata sonrası kaybedilen topta, Güneşlili oyuncular tek pasta Fikri'yi gördüler. Topu bir süre süren ve ceza sahası içine giren Fikri'nin şutu, kalecinin sağından filelerle buluşunca Güneşli Belediyespor farkı ikiye çıkardı: 2-0
32.dakikada Bilal'in uzaktan şutunda Güneşli Belediyespor kalesinde tehlike yaşanmazken, 34.dakikada Emrah'ın sağ çaprazdan ve kaleye uzak mesafeden ceza sahası içine gönderdiği top direkt kaleye doğru yöneldi ve kaleci Ufuk'un üzerinden filelere gitti: 3-0
44.dakikada, düdükten sonra topa vuran Güneşli Belediyesporlu Emrah karşılaşmanın ilk sarı kartını görürken, 45+1.dakikada Ergin'in kafayla indirdiği topu kontrol etmek yerine hemen kaleye göndermek isteyen Bilal'in cılız şutu yan ağlarda kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısını Güneşli Belediyespor 3-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısına Balıspor Teknik Direktörü Yüksel İnce, Kerem'in yerine Vedat'ı alarak başladı.
48.dakikada Emrah topu sağ kanattan mükemmel getirdi. Genç futbolcu ceza sahası içine girdi ancak yerden pasında topu arkadaşlarıyla buluşturamadı.
52.dakikada sol tarafa doğru atılan derin pasta Erdi çaprazda topla buluştu. Yerden ve düzgün bir şutla çerçeveyi bulan Erdi, topu filelere göndererek takımının maçtaki tek golüne imza attı:3-1
54.dakikada Güneşli Belediyespor'da Fikri yerini Mehmet Ateş'e bırakırken, 57.dakikada Emrah'ın uzaktan şutunda top auta çıktı.
58.dakikada Mehmet Ateş'in yerden pasında Emrah topu altı pastan auta attı ve takımını dördüncü golden etti.
64.dakikada topu oyuna geç sokan İlhan, Güneşli Belediyespor'da sarı kart gören oyuncu olurken, 65.dakikada Atilla'nın uzaktan şutundan sonuç çıkmadı.
67.dakikada aynı Atilla, yerini Faruk'a bırakırken, 71.dakikada da Balısporlu Ufuk Dursun, yerini Önder'e bıraktı. 72.dakikada da topu yine oyuna geç sokmaktan dolayı Güneşli Belediyespor kalecisi Muhammet, maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
78.dakikada Güneşli Belediyespor'da Emrah, Teknik Direktör Namık Küçük tarafından oyundan alındı; yerine Cemal dahil edildi.
82.dakikada sağ kanattan ceza sahası içine doğru indirilen topta Mehmet Ateş, altı pas çizgisi civarında kontrol ettiği topu düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve farkı bir kez daha üçe çıkardı: 4-1
84.dakikada Soner'in uzaktan şutunda Balıspor golü bulamadı. Karşılaşmanın bundan sonraki dakikalarında başka gol olmadı ve 2.Amatör Küme Ereğli Grubu'nun ilk hafta maçında Güneşli Belediyespor Balıspor'u 4-1 mağlup etti.