Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Türkiye Futbol Federasyonu Kdz.Ereğli Temsilcisi Ahmet Uzun ile bir araya gelerek çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Türk futboluna yetenekli oyuncuları kazandırmak için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan yetenek okullarında Kdz.Ereğli'de çok sayıda genç yeteneğe bilgi ve tecrübelerini aktaran Ahmet Uzun, kurslara katılan öğrencilerin velilerine de hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti.
Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Kdz.Ereğli'yi çok sevdiğini, Ereğli'de gerçekleştirilen yetenek okullarında tecrübeli oyuncuların Ahmet Uzun kontrolünde hazırlandığını, bu kurslara gösterilen ilginin de giderek arttığını belirterek Kdz.Ereğli halkına sevgi ve saygılarını iletti.
Tecrübeli teknik patron Ahmet Uzun'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen antrenman sonrası oyuncu ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmasında, "Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Güvener, her konuda tam destek veriyor.
Gerek öğrencilerimize gerekse ailelerine sevgilerini saygılarını gönderdi. İnşallah bölgemizden genç yetenekleri ülke sporuna kazandıracağız" dedi.