Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), önceki ün Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
TFFHGD Başkanı Serdar Yılmaz'ın KGD ziyaretine, Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Dinler, Gözlemci Aziz Aydoğdu, Gözlemci Adnan Yağlı, Gözlemci Muzaffer Aydın, Gözlemci Serkan Köse, Rasim Çaylak eşlik etti.
Serdar Yılmaz, yönetimiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, gazetecilerin "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladıktan sonra, basının kamuoyunu bilgilendirmekte büyük önem taşıdığını belirtti.
Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Zonguldak'ta görev yapan gazetecilerin zor ve meşakkatli görev üstlendiğini biliyoruz. Mesleki teşekkül olarak görev yapan derneğinizin, meslektaşlarınıza dair yaptığı çalışmaları da TFFHGD olarak izliyor. Başta şahsım ve Yönetim Kurulum olarak derneğiniz aracılığıyla bütün gazetecilerin 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz" dedi.
KGD Başkanı Atilla Öksüz de, TFFHGD Başkanı Serdar Yılmaz ve Yönetim Kurulu'nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, TFFHGD'nin yaptıkları çalışmaları ve etkinlikleri izlediklerini, basın camiası olarak da her türlü katkıya hazır olduklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, KGD Başkanı Atilla Öksüz'e görev yapan, yapmayan bütün hakem ve gözlemciler adına bir buket çiçek verdi.