Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu, üyeleri ve aileleri için piknik düzenledi. Önceki gün Çayköy Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen pikniğe, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Tahir Buyurucu, Futbol Saha Komiserleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Naim Acar, İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Pesen ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gözlemciler Kurulu Başkanı Vedat Vecdi Akça ve Yönetim Kurulu üyeleri, TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, gözlemciler, klasman ve il hakemleri ile aileleri katıldı.

Aileleriyle birlikte hoşça vakit geçiren hakem ve gözlemciler, 2008-2009 futbol sezonunun tüm yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

 

YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

 

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz, pikniğin ardından yaptığı açıklamada, pikniğe katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, “2008-2009 futbol sezonunda özveri ile futbola hizmet eden hakem ve gözlemcilerimiz için düzenlediğimiz pikniğe katılımları için başta ailelerimize, sonra da hakem ve gözlemcilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca yine bizleri yalnız bırakmayan ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu’ya, Futbol Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Naim Acar’a, telefonla bizi arayarak mazereti dolayısıyla gelemeyen TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Birdal’a ve bize araç olanağı sunan Zonguldak Belediye Başkanımız İsmail Eşref’e şükranlarımızı sunarız” dedi.