Zonguldak Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Serdar Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman'ı ziyaret etti.
Serdar Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri hakemler, GSİM Müdürü Eyüp Erman'a 'hoşgeldin' diyerek,  görevinde başarılar diledi. Hakemler için yeni bir bina yapımı hedeflediklerini belirten Başkan Yılmaz, Erman'dan da
 destek istedi. Başkan Yılmaz, "Önemli olan kurumların varlığıdır. Kişiler gelip geçicidir. Ama kurumlar her zaman var olmaktadır. Kurumlarda istenmeyen olayların olması olağandır. Önemli olan bu kurumlarda misyonlu ve vizyonlu insanların görev yapmasıdır. Önemli olan kurumlara yakışan şekilde görev yapmaktır.
Zonguldak hakemliğide bir takım sıkıntılar yaşıyor. Öyle inanıyoruz ki, en kısa zamanda bu problemlerde çözülecektir" dedi. GSİM Müdürü Eyüp Erman ise, hakemlerin sunduğu bina projesini inceleyeceğini ifade etti. Erman, "Sporda iş birliği çok önemlidir. Birlik ve beraberlikten güç doğar.
Spor evrensel bir daldır. Taraftarı amcasını arkadaşını memnun etmek zordur. Onun için gördüğünü çalabilen hakem önemlidir" diye konuştu.