Deplasmanlı Süper Amatör Ligde oynanan 2 maçta olay çıktı.Devrek'te oynanan Devrek Belediyespor-Devlet Hastanesi maçı ile Erdoğan Demir stadında oynanan Üzülmez -Gümeli maçında hakemler darp edildi.

 

Deplasmanlı Süper Amatör Ligdeki Ereğli temsilcilerinden Devlet Hastanesispor'un  deplasmanda karşılaştığı Devrek Belediyespor ile oynadığı maç 1-1 berabere devam ederken 90+3′te tatil edildi. Maçın 90+3'üncü dakikasında maçın hakemi Osman Yılmaz Devlet Hastanesispor lehine penaltı çaldı. Çalınan penaltı sonrasında Devrek Belediyesporlu oyuncular maçın Hakemi Osman Yılmaz’ı darp etti. Darp esnasında hakemin burnu kırıldı. Olayların ardından Osman Yılmaz Devrek Belediyesporlu 5 futbolcuyu kırmızı kart ile oyundan ihraç etti.Maç bu kartların ardından tatil edildi.                              

 

Bu arada Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde haftanın bir diğer karşılaşması Üzülmezspor ile Gümelispor arasında Erdoğan Demir sahasında oynandı.Karşılaşmaya istekli başlayan Üzülmezspor golü bulan taraf oldu. Maçın ilk yarısı Üzülmezspor’un 1-0 üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarıya Üzülmezspor 10 kişi başladı ve 61. dakikada 9, 90. Dakikada 8 kişi kaldı. Gümelispor tüm bu lehine olan gelişmelerden faydalanamayınca skorda bir değişiklik yaşanmadı. 90+3’te maçın bitimine 30 sn. kala Üzülmezsporlu oyuncu maçın hakemi Emre Kunduracı’yı darp edince karşılaşma maçın hakemi tarafından bitime 30 saniye kala tatil edildi.