Süper Lig takımlarından Zonguldakspor'un başkanı Celal İncekara, kulübe sabit gelir getirecek halı saha projesini hayata geçirdi. İncekara, kulüp binasının yanındaki boş alana en kısa sürede halı saha yapılacağını ve sahadan elde edilecek gelirin kulübün kasasına gireceğini söyledi.
Zonguldakspor'un geleceği için elinden gelen her türlü gayreti gösteren İncekara, şimdi de kulübe sabit gelir getirecek projeler için düğmeye bastı. Daha önce birçok kurumdan sabit gelirle ilgili söz alan başkan, dün de kulüp binasının yanına yapılacak olan halı saha için inşaat çalışmalarını başlattı. Bir iş makinesi, boş alanda kazı çalışmalarına dünden itibaren başladı. Halı sahanın en kısa sürede tamamlanarak hem takımın hem de gelir için halkın hizmetine sunulacağı belirtildi.
"Bank Asya hayal değil"
Celal İncekara, başkanlık yaptığı süre içerisinde Zonguldakspor'u layık olduğu yere taşımak için her türlü fedekarlığı yaptığını söyledi. Zonguldakspor'un Türkiye'de sabit geliri olmayan kulüplerin başında geldiğini vurgulayan İncekara, "Kulübe en zor zamanda sahip çıktık. Hiçbir yerden gelirimiz yok. Bugüne kadar yaptığımız tüm harcamaları hep cebimizden karşıladık, karşılamaya da devam ediyoruz. Amacım Zonguldakspor'u en güzel yerlere getirmek. Şuan tek sıkıntımız sabit gelir. Bazı kurumlardan bu konuda söz aldık. Biz de bu sırada halı konusunda çalışma başlattık. Çalışmalarımız inşallah en kısa sürede bitecek. Bu kulübün sabit geliri olsun, önümüzdeki 3-4 yıllık süre içinde Bank Asya ve Süper Lige çıkmak hayal olmaz" dedi.