HASAD GSK Voleybol Takımı Antrenör Cahit Özçelik, turnuva ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek, kendi gruplarında 3 takımla turnuva oynayacaklarını ve Kasımın 3'de lige de hayırlı bir başlangıç yapacaklarını belirtti. Özçelik, Bir aydır liglere hazırlanıyoruz. Kasımın 3'de maçlarımız başlayacak. Bir ayı tamamladık. Bu hafta 20-21 tarihinde turnuvaya gidiyoruz. Kendi grubumuzda olan 3 takımla turnuva oynayacağız. Bu turnuva neticesinde de kendimizi görme şansına sahip olacağız. Antrenmanlarımız iyi gidiyor. Sakatlığımız yok. Eksikliklerimiz var ama inşallah tamamlayacağız önümüzdeki haftalarda. Lige de hayırlı başlangıç yapacağız Kasımın 3'de inşallah dedi.
Ardından açıklama yapan HASAD Derneği Başkanı Orhan Yazıcı ise, takımdan umutlu olduklarını, hep birlikte bu takıma destek verilmesi gerektiğini söyledi. Yazıcı, Hocalarımız ve sporcularımız salonda. Bizde yönetim olarak salonun dışında kalan organizasyon kısmında Aroma 3. ligindeki voleybol takımımız için hep birlikte çalışıyoruz. 1 ayı aşkındır salon çalışmalarımız devam etmektedir. Bu hafta Gebze'de yapılacak turnuvada İstanbul, Kocaeli ve Gebze'nin bulunduğu bir dörtlü turnuva da lige son hazırlıklarımızı yapacağız. Oradaki eksikliklerimizi göreceğiz. Hocamız tercih ederse de takımımıza takviyeleri yapacağız. Ben buradan tekrar diyorum, ilimizin bu takımdan çok haberi yok ama 3 Kasım'da başlayacak olan Çankırı maçımızdan sonra 11 Kasım'da Ankara Maliye Sporla bu salonda müsabaka yapacağız.
Ben şimdiden duyuruyorum, gelin hep birlikte bu takıma sahip çıkalım. Zonguldak'ta 2012-2013 sezonunda Aroma liginde 3. ligde hep birlikte bir heyecan yaşayacağız. Bize şimdiden yardımcı olan bütün işadamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Takımımızdan da tabi ki umutluyuz. Centilmenlik çerçevesi içinde inşallah ligimizi tamamlayacağız diye konuştu.