KARADENİZ-EREĞLİ DEVLET 1-0

STAD: BEYÇAYIRI
HAKEMLER: Şenol Kösekahya (**), Mete Bulman(**), Gökhan Özdemir(**)

KARADENİZSPOR: Serdar(**), Mustafa Çakır(***) (Dk.85 Şafak*), Tuncay (***), Ahmet (***), Önder (**), Caner(***), Kadir(**),Yunus(***), Mustafa Nergis(*), Murat Tokul(*) (Dk.35 Hüseyin), Erdi(***)

EREĞLİ DEVLET HASTANESİSPOR: Muhittin(**) (Dk.46 İslam**), Burhan(**), Samet(***), Sinan(***), Caner (***), Erhan(**), Oğuz(***) (Dk.66 Tolga**), Murat Yozgatlı(**), Semih(*), Serbay(*), Murat Üçpınar(**) (Dk.72 Engin**),
GOL: Dk.59 Erdi (Karadenizspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.79 Önder, Caner (Karadeniz)

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 7. Haftası'nda oynanan karşılaşmada ligde zor haftalar geçiren iki takım karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta Devrek Belediyespor'a 5-0 mağlup olan Karadenizspor, yine geçtiğimiz hafta Ereğli Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Ereğli Devlet Hastanesispor'u Erdi'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Oldukça sert geçen karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 6. dakikada gerçekleşti, Mustafa Nergis'in şutu auta çıktı. 8. dakikada gelişen Karadeniz atağında ise bu karşılaşmada ilk kez takımının formasını giyen Erdi'nin şutunu kaleci Muhittin kornere attı. 19. Dk. kaptan Murat sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci Serdar kornere attı. 21. dakikada 30 metreden sert vuran Erdi'nin şutu kaleci Muhittin'de kaldı. 36. dakikada Semih, kullanılan korner sonrası oluşan karambolde sağ direk dibinde topu kafayla ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem Gökhan Özdemir'in kalkan ofsayt bayrağı ile gol iptal edildi. 41. dakikada Yunus'un ceza sahası sağ
çarprazından sert şutu az farklı auta çıktı ve Karadenizspor bu pozisyondan da yararlanamadı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı. 59. dakikada Yunus'un serbest atışında kaleci İslam boş pozisyonda topu elinden kaçırdı, Erdi önündeki topu boş kaleye gönderince Karadenizspor karşılaşmanın tek golüne imza attı 1-0. 63. dakikada gelişen karambolde adeta nefesler tutuldu. Altı pas içerisinden net pozisyonları Hastanesispor gole çeviremedi. 72. dakikada Tuncay'ın 30 metreden attığı sert frikik çataldan döndü ve Karadenizspor  ikinci golden oldu.
82. dakikada Semih'in sert şutu ile beraberlik şansından yararlanamayan Devlet Hastanesispor'da aynı dakikada Serbay yoğun itirazlarından dolayı sarı kart gördü. Maçın son atağında ise Serbay'ın frikiği kalecide kaldı ve Devlet Hastanesispor bu beraberlik şansından da yararlanamayınca karşılaşma 1-0 Karadenizpor'un üstünlüğü ile sona erdi.