Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden ve ligdeki ilk galibiyetini 10. haftada alan Ereğli Devlet Hastanesispor büyük moral buldu.

Deplasmanlı Süper Amatör kümede mücadele eden ve deplasmanda karşılaştığı Ayiçispor?u tarihi farkla geçip moral bulan Ereğli Devlet Hastanesispor?da alınan bu galibiyet yüzleri güldürdü ve camiayı umutlandırdı. Ligde henüz galibiyet yüzü görmeyen her iki takımın maçından 6-1?lik galibiyetle ayrılan ve ligin ilk galibiyetini alan Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesispor?da Kulüp Başkanı Recep Erdoğan, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

HER İKİ EKİP İÇİN DE ÖNEMLİYDİ

Erdoğan yaptığı açıklamasında deplasmanda oynadıkları Ayiçispor maçının her iki ekip için de oldukça önemli olduğunu ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklendiklerini ve buldukları fırsatları değerlendirerek 90 dakika sonunda sahadan farklı galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, ?İyi mücadele ettik ve farklı bir galibiyet aldık. Her iki ekip için de hedef mutlak 3 puandı. Kritik bir maçı lehimize çevirdik. Aldığımız bu galibiyetten ötürü teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz.

ÖNÜMÜZDE ZORLU MAÇ VAR

Bu maç artık bizim için geride kaldı, bi-zim amacımız dev bütçeli takımlar kadar iddialı değiliz biz elimizdeki imkanlarla bölgemizdeki gençlerimize spor yapmalarına yardımcı oluyoruz. Kendi yağımızla kavrulmaya çalışan bir kulübüz. Ekip olarak camia olarak Ereğli Devlet Hastanesispor?u bu inanç ve birliktelik ile ligde bırakmak istiyoruz. Taraftarlarımızla bunu da başaracağız? sözleriyle konuştu.