Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, iki futbolcuyu renklerine bağladı. Dün Kozlu Belediyespor Lokali'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Karadenizspor'dan Hayri Uzun ve Alaplı Belediyespor'dan Uğur Akyüz'e imza attırıldı.
Kozlu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Engin Kara, Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, Genel Kaptan Hüseyin Çevik, Antrenör Abdülkadir Kalyoncu ve Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız'ın da hazır bulunduğu imza töreninde, yeni transfer olan futbolculara hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
İmza töreninden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kozlu Belediyespor Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, hedeflerinin 3 yıl içinde ileriye dönük futbolcu transferi yaparak TFF 3'üncü Lige çıkmak olduğunu söyledi. Takıma transfer olan futbolcuların ahlaklı ve çalışkan olduğunu ifade eden Dizdaroğlu, " Kozlu Belediyespor olarak ligde bu yıl başarı elde ederek şampiyon olmak istiyoruz. İyi bir kadro kurduk. Transfer yaptığımız futbolcularımız çalışkan, özverili ve ahlaklı olan arkadaşlarımız. Yönetim olarak futbol kurallarına uymayan arkadaşlarımızla işimiz olmaz. Futbolcunun, ahlaklı ve çalışkan olmasına bakıyoruz. Yaptığımız tüm transferdeki arkadaşlarımızdan memnunuz. İnşallah ligde daha çok çalışarak başarı elde etmek istiyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımın adına takımımıza transfer olan arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.
Dizdaroğlu, transfer çalışmalarının sona erdiğini de açıkladı.