SAHA: Fener Sentetik.
HAKEMLER: Çağlayan Kasım **, Samet Kemal Geniş **, Emre Bilge **.
MERKEZSPOR U-15: Seyit ***, Ramazan ***, Kurtuluş ***, Onur ***, Eren ***, Mehmet Aydın ***, Beytullah ***, Ahmet Çağrı ***, Mustafa Arif ***, Emre Aydın ***, Caner ***.
BOLUSPOR: U-15: Necdet **, Onur **, Enes **, Ertuğrul **, Oğuzhan **, Özkan **, Eren **, Selman **, Ömer **, Mehmet **, Serhat **.
GOLLER: Dk.26-50 Emre Aydın, Dk.65 Caner (Merkezspor), Dk.32 Ömer (Boluspor)

Zonguldak 2.Amatör Küme Merkez Grubu takımlarından Merkezspor'un U-15 Takımı ile Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un U-15 Takımı arasında hazırlık maçı oynandı. Fener Sentetik Saha'da, önceki gün oynanan hazırlık maçını, Merkezspor U-15 Takımı 3-1 kazandı. Karşılaşmayı, Merkezspor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar da izledi. Maçın ardından Orduevi'nde, konuk takım futbolcuları ve tek nik heyetine iftar yemeği verildi. Merkezspor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, Boluspor U-15 Takımı Antrenörü Fatih Ateş'e, madenci heykeli armağan etti. Merkezspor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, geçen sene Safranbolu'da katıldıkları U-15 Türkiye Şampiyonası'nda iyi ilişkiler kurdukları Bolsupor'la geleceğe yönelik işbirliği yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Amacımız, bu sene de Zonguldak şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmak. Bunun için de futbolcularımızın dışarıda yapacağı maçlara daha iyi adapte olması için Boluspor U-15 Takımı'yla bir hazırlık maçı yaptık. Boluspor'la ileriye dönük bir işbirliği yapmak istiyoruz. Bizden yetişen genç yetenekleri Boluspor'un altyapısına göndermek gibi bir amacımız var. Önümüzdeki günlerde biz de Bolu'ya giderek bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz" dedi.
Boluspor U-15 Takımı Antrenörü Fatih Ateş de, Zonguldak'ta çok iyi ağırlandıklarını belirterek, Merkezspor Kulübü yönetimine teşekkür etti.