Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de sezona Çaycumaspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetle giren Erdemirspor'da gözler hafta sonu oynanacak Çaydeğirmeni Belediyespor maçına çevrildi. İlk hafta Çaycuma deplasmanına çıkan Erdemirspor, bu sezon ilk kez resmi maçta taraftarının huzuruna çıkacak. Saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk edecek kırmızı-beyazlı takım, hazırlıklarını Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde sürdürüyor. 
Erdemirspor'un dünkü idmanında özel misafirleri vardı. Sınırlı Sorumlu Metal İşçileri Tüketim Kooperatifi (METAL-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir ve Türk Metal Sendikası Şube yöneticileri ile METAL-KOOP yönetim kurulu üyeleri Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erdemirspor'a destek ziyaretinde bulundu.
Özdemir ve beraberindekiler, Erdemirspor'un Erdemir Stadı'nda yaptığı antrenmanı bir süre izledi. Antrenmanın ardından futbolcularla görüşen yöneticiler, başlayan ligle birlikte futbolculara moral vermek amacıyla ziyareti gerçekleştirdi.
Erdemirspor Antrenörü Bülent Öztürk, her şeyin yolunda gittiği belirterek, İlk haftaya galibiyetle başlamak güzel. Umarım takım kalitemizi, sahaya yansıtır ve önümüzdeki maçları da kazanırız. Çaycumaspor engelinden sonra hafta sonu oynanacak Çaydeğirmeni Belediyespor engelini de aşmak istiyoruz. Takımda moraller yerinde, galip gelemememiz için hiçbir engel yok dedi.