Deplasmanlı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Devrek Belediyespor yeni sezonun başlamasına az bir süre kala çalışmalarını sürdürüyor.
Kırmızı beyazlı ekipte tek hedef ligi şampiyon olarak tamamlamak ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Devrek Belediyespor’da hazırlık maçları da devam ediyor. İlk hazırlık maçında deplasmanda Gökçebeyspor’u 2-1 yenen Devrek Belediyespor hafta sonu kendi sahasında oynadığı mücadelede Zonguldak Belediyespor’u aynı skorla mağlup etti. Mücadelede özellikle ikinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan kırmızı beyazlı ekipte ikinci yarıda oyuna giren genç futbolcuların performansı göz doldurdu. Devrek Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Karaelmas ile yönetim kurulu üyeleri de oynanan mücadelede takımı yalnız bırakmadılar. 
Deplasmanlı Süper Amatör Ligi’nde yeni sezon bu hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlayacak. Devrek Belediyespor ilk maçını deplasmanda İstasyon Gemiciler ile yapacak. Lige şampiyonluk parolasıyla hazırlanan kırmızı beyazlı ekipte hedef ilk maçtan galibiyetle ayrılarak lige üç puanla başlamak.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Karaelmas, “ Devrek Belediyespor olarak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlk maçımızı bu hafta sonu deplasmanda İstasyon Gemiciler ile yapacağız. Bu maçtan galip gelerek lige çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam” dedi. (Haber Merkezi)