Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor'da futbolcular 2 günlük verilen aranın ardından hazırlıklara yeniden devam edecek. Ereğli Belediyespor'da son gelişmeler ile ilgili açıklamada bulunan Genel Kaptan Necat Bakan, oyuncuların kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanlarda gösterdiği performansların hergeçen gün arttığını oynadıkları hazırlık maçları ile takımın birbirine çabuk adapte olduğunu söyledi.

BAKAN TAKIMIN DURUMUNU ANLATTI

Bakan takımın son durumu ile ilgili verdiği bilgilerde, "Yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonu oyuncularımıza izin verdik ve hazırlıklarımıza Pazartesi (bugün) gününden itibaren yeniden tesislerimizde başlayacağız. Antrenmanlarda oyuncularımızın performansı yükseliyor. Oynadığımız hazırlık maçlarında aldığımız skorlardan daha çok oyuncularımızın birbirleri ile çabuk adapte olabilmesi önemli. Hazırlık maçlarına çok önem verdik ve oynadığımız hazırlık maçı sayısını bu yüzden arttırdık. Ereğli Belediyespor'da transferler ile ilgili gelişmeler devam ediyor" görüşlerine yer verdi.
Bakan ilçe geneline esnaf tarafından astırılan pankartların sayısının giderek arttığına dikkati çekerek, "Ereğli Belediyespor olarak tesisleşme, alt yapı ve halk ile bütünleşme hedeflerini güdüyoruz. Tesisleşmede önemli işler yaptık yapmaya da devam ediyoruz, alt yapı da da ciddi projeler var. Halk ile bütünleşmede de son dönemlerde büyük adımlar atıldı. Gerek Onursal Başkanımız Halil Posbıyık gerekse spora gönül verenler Ereğli Belediyespor ile ilgili olumlu düşüncelerini aktarıyor. Ereğli'de esnafımıza çok teşekkür ediyoruz, çok duyarlı davrandılar" dedi.