Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele eden Alaplı Belediyespor'da yeni yönetim  görev bölümü yaptı. 13 Temmuz da yapılan olağan genel kurulunda Tarık Yazıcı'nın  başkanlığın da göreve gelen  yönetim görev dağılımını yaparken Başkan Yazıcı, "Futbolda yeni sentetik sahamızın hizmete girmesiyle birlikte hedefimiz BAL ligidir."
Alaplı Belediyespor Başkanı Tarık Yazıcı futbol, voleybol ve güreş branşlarında başarılı olacak yeni bir yönetim kurulu oluşturduklarını  söyledi. Yeni sezonla birlikte sentetik sahanın devreye girecek olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu söyleyen Yazıcı, "Sentetik sahamızın hizmete girmesiyle birlikte hedefimiz BAL ligidir." dedi. Geçen sezon ligi 7. bitiren  Voleybol Erkekler 3.Ligdeki  takımlarının bu yıl yapılacak  transferlerle daha başarılı bir sezon geçireceğine inandığını söyleyen Yazıcı, " Alaplı Güreş ağamızın oğlu Harun Semerci'nin başkanlığındaki Güreş Şubesi ile birlikte geleceğin başpehlivanlarını yetirmek ve hayata geçirmek için yeni alt yapı projeleri hazırlayacağız. Güreşleri kişilerin tekelinden çıkartıp Alaplı Belediyespor kulübü bünyesinde geliştireceğiz. Alaplı Belediyespor kulübü hepimizin olduğundan tüm halkımızla birlikte sahip çıkmamız gerekiyor." dedi. 

Görev bölümü 
Tarık Yazıcı'nın başkanlığa seçildiği Alaplı Belediyespor'da Başkan Vekilliğine Mehmet Şen, Genel Sekreterliğe Tayfun Topcu, Saymanlığa Murat Ayhan, Genel Kaptanlığa Sinan Taşkın, Lokal Amirliğine Yusuf Yosun ve Basın Sözcülüğüne İbrahim Doğan Bostancı getirilirken, Futbol Şube Sorumluluğunu Cihan Yalçın, Voleybol Şubesi Sorumluluğunu Mustafa Öztürk, Güreş Şubesi Sorumluluğunu da Harun Semerci üslendi.