U-17'de Türkiye Şampiyonası grup maçları bugün başlıyor.

Erdemirspor U-17 takımı grup maçları için Bolu'ya gitti.Bolu'da iki ayrı grupta 12 takımın mücadele edeceği ve tek maçlı lig usulü oynanacak müsabakalarda Ankara Çamlıdereşekerspor,  Beypazarı Belediyespor,Bartın Gençlikspor, Düzce Belediye  ve Kastamonu Ormanspor ile aynı grupta mücadele edecek Erdemirspor çeyrek final hedefliyor.
U-17 Ligi'nde Ereğli'de gösterdiği başarıyı Zonguldak'ta Zonguldakspor'u 5-3 mağlup ederek tekrarlayan ve Türkiye şampiyonasında Zonguldak'ı temsil etme hakkı elde eden Erdemirspor U-17 takımı grup maçları için Bolu'ya gitti.Bolu'da iki ayrı grupta 12 takımın mücadele edeceği ve tek maçlı lig usulü oynanacak müsabakalarda grup liderleri Pazar günü final oynayacak.
Müsabakalar sonunda şampiyon olan takım adını son 16'ya yazdırarak Türkiye Şampiyonası çeyrek finaline kalacak.
Bu arada, Erdemirspor kafilesinin Bolu'ya hareketinden önce oyunculara başarı dileyen Erdemirspor Yönetim Kurulu Üyesi Soner Uslubaş yaptığı konuşmada, "Sizler Zonguldak şampiyona olarak çok özel oyuncular olduğunuzu gösterdiniz. Bolu'da da başarışlı olacağınıza inanıyorum."dedi.      

Erdemirspor'un rakipleri belli oldu

Erdemirspor fikstür çekiminin gazetemiz baskıya girdiği saatlerde yapıldığı Türkiye Şampiyonası grubu'nda, Ankara Çamlıdereşekerspor,  Beypazarı Belediyespor,Bartın Gençlikspor, Düzce Belediye  ve Kastamonu Ormanspor ile aynı grupta mücadele edecek.