Zonguldak Kömürspor’da tek  gündem 15 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul. Yeni sezon öncesi yeni bir yapılanma olacağını  ve yönetimde değişime gideceğinin söyleyen Başkan Salih Demir’in tek hedefi, sadece merkezden değil  ilçelerden önemli isimleri yönetime sokarak  ekonomik yönden daha güçlü bir yönetim kadrosu oluşturmak.
Sezon sonu değerlendirmesinde kendilerine 10 yıllık bir hedef koyduklarını ve bu sürecin sadece 2 yılını geride bıraktıklarını söyleyen Zonguldakspor Kulüp Başkanı Salih Demir,  Son maçta kaçan şampiyonluğun kendilerini daha da hırslandırdığını ve pes etmeden yollarına devam edeceklerini belirtti. 
Demir, Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yere çıkarmak için yeni yönetimi oluşturduktan sonra hem teknik adam konusunu çözecek akabinde de transferler için kolları sıvayacaklarını açıkladı. İki isim ön planda                                                                                                                                              Sezon sonu Raşit Çalık ile yollarını ayıran Zonguldak Kömürspor, genel kurul sonrası teknik direktör arayışlarını hızlandıracak. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Karagümrükspor’un deneyimli çalıştırıcısı Ercüment Coskundere ile temasların sıklaştırılması beklenirken, Ercüment Coşkundere ile anlaşılamazsa yerliye dönüş olacağı  ve bu isimin ise Volkan Yayın olma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.