Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden Kozluspor, Kastamonu Tosya Belediyespor galibiyetiyle şeytanın bacağını kırdı. Üst üste alınan başarısız sonuçlarla camiasını üzen yeşil-beyazlı takım, haftalar sonra gelen galibiyetle yüz güldürdü. Takımın başında ilk sınavında başarılı olan Antrenör Bülent Öztürk, ilk sınavın verdiği heyecanın ardından gelen 3 puan sonunda büyük bir Ohh çekti.
Grupta 4 maçtır kazanamayan bir takım. Sadece bu maçlarda kaybedilen 10 puan… Lige fırtına gibi girmiş ve sonunda hak ettiği liderlik koltuğuna oturmuştu. Sonrasında kaybedilen puanlar neticesinde zirveden uzaklaştı. Teknik Direktör Volkan Yayın'ın istifası bazı şeylerin yolunda gitmediğinin göstergesiydi…  Ve Yardımcı Antrenör Bülent Öztürk, takımı devraldı. Takımın başına getirilen genç çalıştırıcı, karabulutların dolaştığı takımda, ilk sınavına çıktı ve haklı bir galibiyet elde etti.
Hafta arası verdiği demeçte, takımı ayağa kaldıracaklarını söyleyen Öztürk, bunu Tosya maçında kanıtladı.
İşlerinin bununla bitmediğini ve devamının geleceğini belirten Antrenör Bülent Öztürk, Zirveden kopmadık. Sezon başında koyduğumuz hedeften sapma olmadı. Aldığımız bu galibiyet çıkış maçımız. İlk yarının son maçını da kazandığımız takdirde, hedef daha yukarısı olacaktır dedi.