Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kilimli Belediyespor, lige  iddialı hazırlanıyor.Futbolcularına kondisyon yükleyen  Teknik Direktör Sedat Özbağ, takımda denenmek için bulunan futbolcularla birlikte 32'ye yükselen  futbolcu sayısını  24’e indirecek.Bu arada Bursa Nilüferspor’dan denemek için Kilimli’de bulunan Emre Öksüz ile yollar ayrıldı. Daha önce Kilimlispor, Devrekspor, Asmaspor’da stoper mevkiinde forma giyen 1982 doğumlu Hakan Ateş de  Kilimli Belediyespor ile birlikte idmana çıkmaya başladı.
Kilimli Belediyespor da yeni  sezon hazırlıkları sürüyor. Futbolcular Sedat Özbağ yönetiminde gerçekleştirilen son idmanda futbolculara ağırlık topuyla birlikte kondisyon idmanı yaptırırken, ardından sahil mevkiinde süreli olarak koşu yaptıktan sonra açma germe çalışmasıyla birlikte idamı tamamladı. Bursa Nilüferspor’dan denemek için Kilimli’de bulunan Emre Öksüz geri gönderilirken takımda denenmek için bulunan futbolcularla birlikte 32 olan futbolcu  sayısının 24’e kadar indirileceği  öğrenildi.                                                                                                                                                                                                                                                                   Bu arada daha önce Kilimlispor, Devrekspor, Asmaspor’da stoper mevkiinde forma giyen 1982 doğumlu Hakan Ateş, dün sabah Kilimli Belediyespor ile birlikte idmana çıkmaya başladı.

 

EN İYİ KADRO İLE LİGE BAŞLAYACAĞIZ..
Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Özbağ," Futbolcular  güzel bir hazırlık çalışmasıyla istediğim seviyeye ulaşacaktır." dedi. "Transferler devam edecek." diyen Özbağ, " En iyi kadro ile lige başlayacağız. Tek hedefimiz var o da Profesyonel Lige tekrar geri dönmektir.” şeklinde konuştu.