Deplasmanlı Süper Amatör Kümede bu sezon iddialı bir ekip oluşturan Kilimli Belediyespor’da dış transferde tam 18 futbolcu kadroya katıldı. Takımın çatısını Zonguldak’tan yetişen oyunculardan oluşturduklarını belirten tecrübeli teknik patron Ahmet Terzi, “İlk hedef Süper Lig’de şampiyon olmak, ardından terfi maçlarına katılmak... Kadroma güveniyorum. Kilimli Belediyespor’un geçmiş başarılarını tekrarlayacağız. Bu yolda da mücadelemiz sürecek. Savaşan, koşan, terinin son damlasına kadar varını yoğunu ortaya koyan bu takım oluşturduk” dedi

 

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor, yeni sezon öncesi dış transferde kadrosuna dahil ettiği 18 futbolcuyla transferi kapattı. 27 Temmuz 2009 Pazartesi günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda yeni sezonu açacak sarı-siyahlı takım, bir süre kendi tesislerinde çalıştıktan sonra kampa gidecek.

 

“ÇATIYI ZONGULDAK’TAN

OLUŞTURDUK”

 

Kilimli Belediyespor’un tecrübeli Antrenörü Ahmet Terzi, yeni bir takım oluşturduklarını belirterek yaptığı açıklamasında, “İç transferde 2 oyuncuyla anlaştık, altyapıdan da 6 oyuncuyu kadroya dahil ettik. Dış transferde, son olarak kaleci Zafer’le birlikte 18 transfer yaparak transferi kapattık. Takımın çatısını Zonguldak’tan yetişen futbolcularla kurduk, il dışından da transfer 4 futbolcuyla iskeletimizi oluşturduk” dedi.

 

“ALTYAPI ÖNEMLİ”

 

Gençlere önem veren bir kulüp olduklarını belirten Terzi, şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz zaman ilk etapta transfer çalışmalarına başladık. Zonguldak’tan kendini ispatlamış oyunculardan çatımızı kurduk. Daha sonra Yönetim Kurulu’yla yaptığımız bilgi alışverişinde eksik yerlerimizi belirledik. Bunun içinde Zonguldak dışından transfer yaptık. Araştırmalarımız sonucunda 4 oyuncuyla kesin anlaşmaya vardık, imza attırdık. İç transferde iki oyuncuyla anlaşarak transferi kapattık.

 

“DESTEK VERDİLER”

 

Altyapıdan gelecek vaat eden 6 oyuncuyu da kadromuza dahil ettik. Gençlere önem veren bir hoca olduğum için altyapıdan gelecek vaat eden gençleri, gelecek seneler adına Kilimli Belediyespor’a kazandırmaya çalışacağız. Altyapı bir kulüp için çok önemli. Bu altyapı da Kilimli’de var. Biz de hoca olarak onlara değer vereceğiz. Gerektiği zaman takımda oynatacağız. Hedefimizin kesinlikle 3’ncü Lig, buna inandık. Bu yolda da mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz.”

Kilimli Belediyespor olarak sezon başında hedeflerini TFF 3’üncü Lig olarak belirlediklerini ifade eden Terzi, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren Başkanımız Engin Aygün ve yönetim kurulumuzun tam desteğini gördüm. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar olarak bu yola baş koyduk. Ligin sonuna kadar birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz.

 

“KADROMA GÜVENİYORUM”

 

İlk hedef Lig’de şampiyon olmak, ardından terfi maçlarına katılmak... Kadroma güveniyorum. Kilimli Belediyespor’un geçmiş başarılarını tekrarlayacağız. Bu yolda da mücadelemiz sürecek. Savaşan, koşan, terinin son damlasına kadar varını yoğunu ortaya koyan bu takım oluşturduk.

 

“SÖZ VERİYORUZ”

 

Kilimli halkının desteğini bekliyoruz. Oynayacağımız maçlarda tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Biz de onlara göze hoş gelen, zevk veren bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz. Birlik içerisinde devam edeceğiz”