Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor, yeni sezonu önceki gün yaptığı antrenmanla açtı.
Kozlu Belediyespor Antrenörü Abdülkadir Kalyoncu, yapılan transferlerle ilk üçe girmeyi he deflediklerini söyledi. Çaycuma Belediyespor'dan transfer edilen Onur Ocakçı, 650 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi'nden transfer edilen Orhan Duyar, Üzülmezspor'dan alınan Mesut Bayram ve Kilimli Belediyespor'dan transfer edilen Hasan Bayram, Kozlu Adnan Taneri Stadı'na gelerek bu sezon forma giyecekleri Kozlu Belediyespor'un futbolcu ve teknik heyeti ile tanıştı. Takım Antrenörü Abdülkadir Kalyoncu tarafından tek tek tanıştırılan futbolculara kulübün disiplin kuralları hakkında bilgiler verildi. Futbolculardan özellikle idmanlara zamanında katılmalarını ve mazeretsiz antrenmanların aksatılmamasını isteyen Kalyoncu, "Esas hedefimiz ligde ilk üçe girmek. Bunun yanında altyapıya da gereken önemi vereceğiz.
Sahamız bu sezona yetiştirilmeye çalışılıyor. Başarı için tesislerin olması çok önemli. Saha çalışmaları tamamlandıktan sonra güzel bir tesisin yapılması için mücadele edeceğiz. Geçen yılki kadromuzun yüzde 70'ini muhafaza ettik. 3-4 futbolcu ayrıldı. Onların yerine gerekli takviyeyi yaptık. Geçen sezon ilk dörde girmiştik. Bu sene bu başarı çıtasını biraz daha yükseltmemiz gerekiyor" dedi.
Kilimli Belediyespor'dan Kozlu Belediyespor'a transfer olan Hasan Bayram da, "Kozlu Belediyespor'a gelmekten dolayı çok mutluyum. Geçen yılki performansımı daha da arttırarak iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte iyi bir mücadele örneği sergileyerek, şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz" diye konuştu.