Bu sezon iddialı bir kadro kuran Erdemirspor sezonun ilk antrenmanına tesislerinde başladı. Antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan teknik patron Argon, İkincilik bizim için başarı olmayacaktır derken yeni transferlerden bir tek Tolga antrenmana çıkmadı.

Bu sezon iddialı bir ekip kurarak yola çıkan Deplasmanlı Süper Amatör Ligi takımlarından Erdemirspor, yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde başladı.
Tecrübeli teknik patron Aldoğan Argon, Yardımcısı Oğuzhan Birdal ile birlikte idman öncesi oyuncularla yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaparak yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.
Hedefimiz şampiyonluk, ikincilik bizim için asla başarı olmayacaktır diyen Argon, kondisyon ağırlıklı hafif hafif başlayan antrenmanların önümüzdeki günlerde tozunu da arttıracağını, aralarında Zonguldakspor, Kilimli Belediyespor ve Düzcespor olmak üzere çeşitli takımlarla hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi.

YENİ İSİMLER SAHADA
Erdemirspor'un yeni sezondaki ilk idmanında ise gözler yeni transferlerin üzerinde idi. Dilaver'den Onur, Devrek'ten Hakan Ateş, Ereğli Belediyespor'dan Ahmet Fidan, Zonguldakspor'dan Murat Öztürk ve Gökhan Zülfikaroğlu, Ayvalıkgücü'nden Hüseyin Öztürk, Pendikspor alt yapısından Gökhan Kuloğlu ve Erdemir alt yapıdan Cüneyt Topçu idman öncesi objektiflere poz verdi.
Bu arada daha önce prensip anlaşmasına varılan 2009-2010 sezonunda Ereğli Belediyespor forması giyen Tolga ilk idmana gelmeyince gözden düştü. Argon, 'Tolga bizim için bitmiştir. Yeni bir santrafor arayışına başlıyoruz.'dedi.