Türk Futbolunun önemli isimlerinden olan ve Gençlerbirliği?nde forma giyen Orhan Şam, memleketi Ereğli?de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Şam?ın sevecen ve neşeli tavırları, ?helal olsun komplekssiz, şımarık değil işte bu Ereğli çocuğu? dediler.

Turkcell Süper Lige verilen devre arasını memleketi Ereğli'ye gelen Gençlerbirliğispor'un başarılı kaptanı Orhan Şam, doğup büyüdüğü mahallesine ve okuduğu Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu'na gelerek öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Osman Kanca, öğretmenler ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde tezahüratlarla karşılanan başarılı futbolcu Orhan Şam, "Okuduğum okula gelip burada yeniden eski günleri hatırlamak ve burada okuyan öğrencilerin bana gösterdiği büyük sevgi beni maça çıkmış kadar heyecanlandırdı diyebilirim" dedi.
Şam hedefi ile ilgili ise, "Hedeflerimde Türkiye'deki 3 büyüklerden bir takımda oy-namak var. Daha sonra burada başarı gösterip Avrupa'da İspanya'da ya da İngiltere'deki takımlarda top koşturmak isterim. Orada oynan futbolu çok beğeniyorum."