Kdz.Ereğli Beşiktaş Futbol Okulu örnek bir dayanışmaya imza atıyor. 28 Mart 2010 tarihinde 20 genç sporcu ile faaliyete başlayan Kdz.Ereğli Beşiktaş Futbol Okulunda sadece futbol değil arkadaşlık ve dayanışma kültürü de genç çocuklara aşılanıyor.
Kdz.Ereğli Beşiktaş Futbol Okulu Genel Koordinatörü Erhan Aydoğmuş, 28 Mart tarihinde 20 öğrenci ile başladıkları futbol okulunda sayının 40'a yükseldiğini ve gösterilen ilgiden de memnun olduklarını belirterek çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Aydoğmuş, "Cumartesi ve Pazar günleri iki grup halinde çalışmalarımızı Kdz.Ereğli Belediyespor Tesislerinde sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi heray Echomar Hastanesinde muayeneden geçiriyor ailelerinden de bunun ile ilgili hiçbir ücret talep etmiyoruz. Futbol okulu olarak önemli etkinlikler yapmaya öğrencilerimizi gerek futbol gerekse dayanışma anlamında bilgiler aktarmaya çalışıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Beşiktaş Futbol Okulu olarak katıldık. Haziran ayı sonuna doğru İstanbul gezisi düşüncemiz var. Beşiktaş Ümraniye ve Futbol Tesisleri yine İnönü Stadının da yeralacağı bir gezi için çalışmalara başladık. Aileler ve öğrencilerimiz ile Beşiktaş ruhunu bizzat yerinde yaşayacağız. Yine Beşiktaş alt yapısı ve başka İl'lerdeki Beşiktaş futbol okullarıyla ilerleyen zamanlarda hazırlık maçları da oynamayı düşünüyoruz" sözleri ile konuştu.