Kültür Dershanesinin geleneksel hale getirdiği futbol turnuvasının bu yıl dokuzuncusu gerçekleştiriliyor. Önceki gün başlayan ve 6 hafta sürecek turnuva sonunda şampiyon olan takım ve gol kralına çeşitli ödüller verilecek. Öğrenciler arasında dayanışmayı arttıracak olan turnuva ile ilgili bilgi veren Kültür Dershanesi Sosyal Aktivite Birimi Yöneticisi Yasin Yılmaz, Turnuva 5'er takımlı iki gruptan oluşmaktadır. Grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek ve daha sonra çapraz eşleşme ile finalistler belirlenecek. Bu tür çalışmalar çocuklarımız için son döneme önemli. Zorlu geçen sınav periyodunda stres atmanın da bir ihtiyaç olduğu bir gerçektir. Bu tip etkinliklerimizi de çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Yine bu turnuva için destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

 

GRUPLAR

A Grubunda Mezun İdmanyurdu, Pis 7'li, Harbi mi-lan, Anadolu Artizleri, Antikorlar, B Grubunda ise Karsspor, YGS Madrid, Meslek SEA, Momentum 004 ve D10Suzlar yeralıyor.

 

MEZUNLAR COŞTU

A Grubunda ilk hafta sonuçlarında ise Mezun İdmanyurdu, Pis 7'liyi gole boğdu. Mezun İdmanyurdu'nun gollerini Gökhan Atmış (5), Genar Arslan (1), Ahmet Çömeten (2) ve Sercan Karaaslan (3), Özgür Anıl Akcan (k.k.) attı. Diğer maçta Harbi mi-lan, Anadolu Artizleri 6-1'le geçti. Goller Furkan Mazlum (4), Canberk Demir (2) Anadolu Artizlerin tek golünü ise Hasan Selimoğlu filelerle buluşturdu.