Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda faaliyete giren Yaz Hentbol Okulu, Antrenör Hakan Yüksel nezaretinde çalışmalarını Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu’nda sürdürüyor.
12-14 yaş grubunda 17 sporcuya hizmet veren Hentbol Yaz Spor Okulu’nda Antrenör Hakan Yüksel eşliğinde ter döken minik hentbolcular,  ilk etapta pas verme ve top sürme gibi temel eğitim alıyorlar. Temel eğitimlerini aldıktan sonra ilerleyen günlerde daha kapsamlı ders alacak minik öğrenciler, hentbol branşındaki altyapı sorununun giderilerek, bu branşın çıtasının yükseltilmesi açısından da büyük önem taşıyor.
Haftanın 3 günü Pazartesi, Salı, Perşembe günleri olmak üzere hentbol sporuna gönül veren ve bu dalda ilerlemek isteyen minik sporcularla bir araya geldiklerini belirten
Antrenör Hakan Yüksel, “Minik hentbolcular, hentbol branşının temel eğitimlerinin yanı sıra, sosyalleşmesi ve spor alışkanlığı kazanması adına eğitimsel oyunlar ve değişik aktiviteleri de uygulamayı ihmal etmiyorlar. 
Amaçlarımızdan bir tanesi de Hentbol branşını anaokullarına kadar yaymak ve her kesime bu branşı sevdirmek. İl Spor Merkezleri tarafından sporun her branşında eğitim alan bütün öğrencilerle altyapıda başarı elde etmek istiyoruz.
İl Spor Merkezleri antrenörü olarak bizlerinde tek hedefi liglerde takım kurmak. Bu nedenle alt yapıya çok önem vermekteyiz.
Zonguldak’ta hentbol sporuyla uğraşan bütün arkadaşların da desteğini alarak ligde takım kurmayı düşünüyoruz” dedi.