Hentbol Liseli Kızlar Zonguldak İl Şampiyonu olan Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımı yarı finale çıkabilmek için Karabük İli Safranbolu ilçesinden grup elemelerine katıldı.
 8 takımın mücadele ettiği grup elemelerinde yarı finale 3 takım kaldı.
Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımının oyuncuları elemeler esnasında sakatlanarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Başta Takım Kaptanı Mihriban Başyiğit ve bir oyuncunun sakatlanması sonucu elemeleri 4. olarak bitiren Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımı yarı finale kalamadı.
Takım Kaptanı Mihriban Başyiğit ve Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya Akbulut Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz'ı ziyaret etti.
Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Talihsiz sakatlıkların morallerini bozmamasını ve bu başarı çizgisinin devamını beklediklerini belirterek, takıma başarılar diledi.
Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya Akbulut, "Kozlu Belediyesi maddi ve manevi her zaman destekçimiz oldu. Buraya kendilerine bize verdikleri destek için teşekkür etmeye geldik" dedi.