Kozluspor hentbolcuları, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı ziyaret etti. Yıldız ve küçük erkekler kategorilerinde il birinciliğine oynayan hentbolcular, antrenörleri Efkan Demir ve Hülya Akbulut ile birlikte ziyaret ettikleri Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
Kozlu Lisesi Beden Öğretmeni Efkan Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, "Kozlu'muzun gururu olan genç arkadaşlarımıza verdiği destekten dolayı Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a teşekkür ediyoruz. Tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a bu konuda minnettarız. Bize destek veren tüm kişilere de hentbolcu arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Belediye Başkan Ali Bektaş da, "Gençlerimize elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz. Bizler Kozlu Belediyesi olarak eğitime ve öğrenime çok önem veriyoruz. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım bu konuya önemle eğiliyoruz. Eğitim ve öğretim için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Tüm okullara destek vereceğiz" diye konuştu.