Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, önceki gün Ereğli Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.
Çaycuma Şehir Stadı'nda oynanan maçı, her iki takımın yöneticileri ve CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de izledi. Seyircinin az olduğu maçın ilk yarısında  Çaycumasporlu futbolcuların henüz birbiriyle kaynaşmadığı gözüktü. Ereğli Belediyespor, ilk yarıda daha atak ve organize gözükmesine rağmen yaptıkları defans hatasını Çaycumasporlu İslam iyi değerlendirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Ereğli Belediyespor'un atakları sıklaştı ve ilk yarı sonunda beraberliği sağladılar. Maçın ikinci yarısına Çaycumaspor, tüm oyuncularını değiştirerek çıktı. Bu yarıda da vasat bir futbol sergileyen her iki ekip, maçı ilk yarı skoruyla sona erdirdiler.
Sezon başında kadrosunu tamamen yenileyen ve genç bir ekip kuran Çaycumaspor, ilk hazırlık maçında güçlü Ereğli Belediyespor'a karşı oynadığı futbolla seyirciyi memnun edemedi. Ancak teknik heyet, takımın ilk maçı olduğuna dikkat çekerek, ilerleyen günlerde hazırlık maçlarıyla Çaycumaspor'un takım olma yolunda ilerleyeceğini ve genç kadro avantajlarını ligde hissettireceklerini söylediler.