İyi bir seri yakaladıklarını söyleyen Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi,bu hafta oynayacakları Bursa Yenişehir Belediyespor maçını da kazanarak  liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi. Oyuncularını "Çocuklar yürekleri ile oynuyorlar." diye öven Terzi, "Her maçı final olarak görüyoruz. İyi bir çıkış yakaladık. Devamı gelecek."dedi.

Zonguldakspor Antrenörü  Cahit Terzi, her maçı final olarak gördüklerini  söyledi. İzmit Belediyespor karşısında  Zonguldak Kömürspor’un son 2 sezonki en iyi maçını çıkardığını söyleyen Terzi,  “Her zaman önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz. 2 hafta sonraki maçları hiç düşünmedik. Her maçı final olarak görüyoruz. İyi bir çıkış yakaladık. Oyuncularım gerçekten çok iyi mücadele ediyorlar. Yıllardan beri Zonguldak Kömürspor’u seyrediyorum. Özellikle son 2 sezona bakıldığında İzmit maçı kazanma arzusu ve mücadele bakımından gerçekten üst düzeyde bir karşılaşmaydı. Çocuklar yürekleriyle oynuyorlar” dedi.                                                                                                                                                     

"Liderliğimiz devam edecek"
Hafta sonu Bursa Yenişehir Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyn Terzi, “Hiçbir maç kolay değildir. Futbolcularla yaptığımız toplantıda Safranboluspor maçını örnek verdim. 2 sezon önce oynanan ligde gelene-gidene yenilen Safranbolu’ya son dakikalarda zor gol atarak kazandık. Bu maça da çok önem veriyoruz. Sultangazi maçı, İzmit maçı bizim için neyse, Bursa Yenişehir maçı da aynı önemi taşıyor. Hazırlıklarımıza başladık. Hafta sonu liderliğimizi devam ettirmenin amacı içindeyiz” dedi.