Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, taraftarlarının stada alınmadığı, eksik oyuncularının olması ve üstelik Karabük taraftarlarının çirkin tezahüratlarına rağmen son dakikalarda genç oyuncularıyla bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Çok zor bir 90 dakika oynadıklarını, baskı sonucu gol bulmakta aşırı derecede zorlandıklarının altını çizen Antrenör Uğur Terzi, Futbolu böylesine çirkinleştiren bir takıma ve Karabük taraftarlarının sözlü hakaretlerine rağmen maçı kazandık. Liderin ensesinde, zirve takibini sürdürüyoruz dedi.
ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİK
Antrenör Uğur Terzi idaresinde seri yakalayan Zonguldak Kömürspor, bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazandı. Topladığı 9 puanla birden şampiyonluğa ortak olan Zonguldak Kömürspor'da Antrenör Uğur Terzi, Belediye Safranboluspor maçını her şeye rağmen kazandıklarını belirterek, Her maç gibi bu maçın da zor geçeceğini biliyorduk. Ama grupta puanı olmayan bir takım karşısında bu kadar zorlanacağımızı hiç düşünmedik.
Sahada futbol oynamaya ve tribünde maç izlemeye değil de, çirkinlik yapmaya gelenlere rağmen kazanmasını bildik. Göreve geldiğim günden itibaren hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Devreyi kayıpsız kapatmalıyız. Hedefimiz hafta sonu İstanbul Bayrampaşa Tunaspor maçında galip gelmek ve devreyi istediğimiz puanla bitirmek ifadesini kullandı.