Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da 2'nci dönemini yaşayan Antrenör Uğur Terzi, çalışmaları sıkı tutuyor. Kırmızı-lacivertli takım, içerde oynayacağı zorlu Düzcespor karşılaşmasının hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Terzi, takımda tek eksiğin mücadele olduğunu, bunu da en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını belirterek, Mücadele etmezsen, kazanamazsın dedi.
Zonguldak Kömürspor, Antrenör Uğur Terzi yönetiminde, maçlarını oynayacağı kesin gözüyle bakılan Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda dün yaptığı idmanla Düzcespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Dün sabah saatlerinde gerçekleşen idmanda, oyuncuların morallerinin iyi olduğu ve yeni sahaya alıştıkları gözlendi.
Geçtiğimiz hafta sonu Zeytinburnuspor sınavında 2 puan kaybeden, fakat üst sıralardaki takımların da puan kaybetmesiyle zirveden kopmayan kırmızı-lacivertli takımda, saha ve seyircisi önünde çıkacağı Düzcespor maçının önemi arttı. Grupta 13 puanla lider Kozluspor'un ardından averajla ikinci sırada bulunan Düzcespor'u yenerek çıkış arayacak Zonguldak Kömürspor, tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu.
ZİRVEYE YAKLAŞMAK İSTİYORUZ
Takımda her şeyin yolunda olduğunu, bu süreçte Düzcespor maçında alacakları galibiyetin zirve yolunda çok önemli olacağının altını çizen Antrenör Uğur Terzi, Hafta sonu yaşanan olaylar sonunda takımda moraller düzelmeye başladı. Düzcespor maçına kadar her şey istediğim gibi giderse, maçtan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz. Takımda mücadele ruhunu ön plana çıkarmak istiyoruz. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Ama mücadele etmezsen, kazanamazsın. Sahada mücadele ettiğimiz zaman rakibin direncini kırabileceğimizi düşünüyorum. Bu maçtan 3 puan alarak zirveye yaklaşmak istiyoruz dedi.