Karadeniz Ereğli'de 2. Amatör Kümede 5. hafta da galip gelmeyi başaran takımlar Güneşli Belediyespor ile Bayatspor oldu. Grupta lider olma yolunda Güneşli Belediyespor, karşılaştığı Cumaspor'un karşısında önemli bir galibiyet almanın sevincini yaşıyor.
Geçen hafta sonu yapılan karşılaşmada, Geneşli Belediyespor, Cumaspor'u zorlu bir 90 dakikanın sonunda 6-4 mağlup ederek liderlik umudunu korudu. Grupta oynanan diğer karşılaşmada ise, Bayatspor yoluna sıkıntısız devam etmenin sevincini yaşıyor. Bayatspor, geçen hafta karşılaştığı Balıspor'u 5-0 yenerek şampiyonluk umutlarını arttırdı. Geride kalan 5 haftanın ardından Bayatspor, kalesinde 2 gol görürken, rakip fileleri 17 kez havalandırarak gol averajı ile 15 puanla liderliye yerleşti. Grupta Güneşli Belediyespor ise, rakip fileleri 21 kez havalandırırken, kalesinde ise 9 gol görerek 15 puanla averaj ile 2. sırada bulunuyor.
Öte yandan, Grupta 6. haftasında zirvedeki ekipler kozlarını paylaşacak. Beyçayırı stadında 16 Mayıs'da yapılacak maçlarda İkinci Güneşli Belediyespor, lider Bayatspor karşı karşıya gelecek. Grupta puana hasret kalan Cumaspor ile 3 puanı bulunan Balıspor'un arasında mücadele olacak.