Ereğli Belediyespor sezon açılışını bugün Beyçayırı Stadında Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile gerçekleştirecek. Yöneticiler bu önemli karşılaşmaya tüm spor severleri davet etti.

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan ve sezon açılışını bugün saat 17.00'de Beyçayırı Stadında Bank Asya 1. lig ekiplerinden Boluspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile gerçekleştirecek olan Ereğli Belediyespor'da heyecanlı bekleyiş hakim. Yönetimini yenileyen ve yöre gençlerine daha fazla şans verilmesi için çeşitli kararlar alan Ereğli Belediyespor'da futbolcuların moral motivas yonunun da yüksek olduğu belirtildi.

İLK 2 HAFTA KRİTİK
Ereğli Belediyespor'da Genel Kaptan Necat Bakan yaptığı açıklamasında, "Cumartesi günü saat 17.00'de Beyçayırı Stadında Bank Asya 1. lig ekiplerinden Boluspor ile oynayacağımız hazırlık maçı ile yeni sezonun açılışını gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımızı kondisyon ağırlıklı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın moral motivasyonundan son derece umutluyuz. Teknik heyetimiz iyi bir çalışma programı uyguluyor. Gelinen noktada her şey çok iyi ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz. Ligin fikstürü çekildi maçlar belirlendi. İlk iki hafta çok kritik sınavlara çıkacağız. Çekişmeli bir lig olacak. Geçtiğimiz gün Bolu'da kamp yapan Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor ile hazırlık maçı oynadık. Bilindiği gibi Çerkez-köyspor geçtiğimiz sezon ki terfi maçlarında Ereğli Belediyespor'u eleyerek 3. lige çıkan taraf olmuştu. İlk yarı 2-0 mağlup kapattık ama ikinci yarı çok iyi bir Ereğli Belediyespor sahada vardı. İyi oynadık, iyi mücadele ettik, pozisyonlara girdik. Takım hergeçen gün çıtayı biraz daha yükseltiyor. Teknik heyetimize ve futbolcularımızın başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

PANKARTLAR ASILIYOR
Ereğli Belediyespor'u Ereğli ile bütün leştirebilmek için çeşitli projeler düşündüklerini de belirten Bakan, ilçenin belirli noktalarına esnafın Ereğli Belediyespor'a başarılar dileyen pan kartları asılacağını söyledi. Bakan, "Ereğli Belediyespor adı üzerine Ereğli'nin takımı. İlçemiz esnafları ile görüştük ve ilçenin belirli noktalarına pankart asacağız. İlk görüşmelerimizde esnafımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri son derece sevindirdi. 72'e yakın bir esnaf pankart yapımı için sipariş verdi. Pankartları ilçenin belirli noktalarına asacağız. Ayrıca Beyçayırı Stadına da pankartlar asılacak. Spor kamuoyunda da ciddi bir yere sahip olan Önder Gazetesi duyarlı davranarak Beyçayırı Stadına pankart asmış. Teşekkür ediyoruz. Ereğlispor ile Ereğli halkını hergeçen gün birbirine daha fazla yakınlaştırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz"