Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Zonguldakspor, sabah kros ağırlıklı çalışırken, akşamları ise, dar alanda pas çalışmalarının ardından çift kale maç gerçekleştiriyor. Kırmızı-lacivertli takımın dün sabah Fener Sahası'nda yaptığı idmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından 3'erli gruplar halinde pas çalışması gerçekleştirdi. Ardından istasyon çalışmalarına geçilen antrenmanda neşeli dakikalar yaşandı. Eğlenceli anların yaşandığı çalışmada, futbolcuların yanı sıra teknik heyetin de yüzleri gülüyordu. Neşeli geçen idman sonrası teknik patron Talat Özden, yeni sezon çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.
Her şeyin Zonguldakspor için olduğunu belirten Özden, Büyük bir camiada, büyük bir görev aldım. Başkanımız bizi tercih etti ve biz de elimizden geleni yapıp Zonguldakspor'u şampiyonluğa ulaştıracağız dedi.
EKSİKLERİN GİDERİLMESİ ŞART
Eksik olan bölgelere transferlerin yapılacağının da altını çizen Özden, Şu an için eksiklerimiz mevcut. 'Tam bir takım olduk' diyebilmemiz için eksiklerin giderilmesi şart. Bu eksikler de, ikinci etap kamp çalışması için gideceğimiz Kocaeli Kartepe'de programa aldığımız hazırlık maçlarında giderilecek. Bölge olarak bir sol açık, bir santrafor, bir ön libero, bir de kaleci olmak üzere 4 transfer yapacağız. Zonguldakspor'a futbolcu çok. Şu an kadromuzda 14 genç isim yer alıyor. Bunlar arasından takıma yararlı 3-4 tane oyuncuyu A takıma kazandırmak istiyorum. Şimdi asıl iş onlarda. Kendilerine verilen tarihi bir şansı iyi kullanmaları gerekir dedi.
İSMİMİZ ŞAMPİYON
OLMAK İÇİN YETER
Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak Zonguldakspor'u şampiyon yapmak için çok çaba harcadıklarını belirten genç teknik adam Özden, Büyük bir camiada, büyük bir görev verildi. Başkanımız bizi tercih etti ve biz de elimizden geleni yapıp Zonguldakspor'u şampiyonluğa ulaştıracağız. Mazisi olan ve üst ligleri hak eden bir takım olan Zonguldakspor'un bu durumda olmasından dolayı mutlu değiliz. Sadece ismimiz bile bu ligde şampiyon olmak için yeter. Zonguldak halkı hiç merak etmesin, 3 yıllık özlemlerine son vereceğiz dedi.

SAVAŞAN BİR
TAKIM KURUYORUZ
Lige nasıl başlarsan, öyle devam edersin diyen Özden, BAL'da hedeflerine ulaşmak için tüm maçlarını kazanman gerekir. Geçen sezon gibi bir lig olacağını tahmin etmiyorum. Bunun için çok çalışıp hücum oynayan bir ekip olmaya çalışıyoruz. Çalıştığım her takımda hücum oynatmayı severim. Defans yapan takım değil, saha içinde savaşan bir takım kuruyoruz dedi.

FAYDALI OLACAKTIR
Kırmızı-lacivertli takımın yeni transferi Yüksel Güleç'i de değerlendiren Özden, Benim yakından tanıdığım bir oyuncu. Fatsa'da oynarken Körfezspor'a transferini gerçekleştirdim. Sonrasında Boluspor'a transfer oldu. Aldığımız diğer oyuncular gibi Yüksel Güleç'in de faydalı olacağına inanıyorum diye konuştu.