Ereğlispor Antrenörü İsmail Yalçın'ın yeni sezondaki yardımcısı belli oldu. Geçen sezon Süleyman Fitos görevden alındığında , "Burası amatör kulüp. Kulüp Müdürü olsa ne olur, olmasa ne olur." diyen Yalçın, geçen  sezonki diplomasız yardımcısını Kulüp Müdürlüğüne getirdi.Yalçın, bu sezonki yardımcı konusunda da, Kız Takımı Antrenörü Faruk Varlık'ı kıramadı. 
Bir dönem Ereğlispor forması da giyen Ercan Yaman Yalçın'ın yardımcısı oldu. Ercan Yaman, kulüp ile anlaşır anlaşmaz tesislerde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Önder Gazetesi günler öncesinden yazdı.İsmail Yalçın'ın yeni sezondaki yardımcısı Ercan Yaman oldu.Yaman,Ereğlispor'un birlik beraberlik iftarına katıldı.Gelecek sezon için Ereğlispor'u çalıştırma görevini yeniden alan İsmail Yalçın ilk icraatını yaptı. Yalçın'ın diplomasız olması ve sahaya yönetici kartı ile girmesi nedeniyle eleştirilen  geçen sezonki yardımcısı Remazan Öztürk'ü, geçen yıl Süleyman Fitos'u görevden aldığında "Burası amatör kulüp. Kulüp Müdürü olsa ne olur, olmasa ne olur." dediği , kulüp müdürlüğüne getirdi. Yalçın yardımcı tercihi konusunda da Kız takımı Antrenörü Faruk Varlık'ı kırmadı.                                                                                      
Yalçın'ın yardımcılığına bir dönem Ereğlispor forması da giyen Ercan Yaman getirildi. Ercan Yaman kulüp ile anlaşır anlaşmaz tesislerde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.