Zonguldak 1'inci Amatör Küme'den 2010-2011 sezonunda şanssız bir şekilde 2'nci Amatör Küme'ye düşen Zonguldak'ın köklü kulüplerinden İhsaniyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Osman Gök yönetiminde hazırlanan Kozlu temsilcisi, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla yeni sezona umutla bakıyor.
1991 yılında Güney Beyaz başkanlığında Asbaşkan Sezer Kutu tarafından kurulan İhsaniyespor, geçen bu süre zarfında A takım ve gençler kategorilerinden Zonguldak'ta sıkça adını duyurmuştu. 21 yıllık tarihinde Zonguldak'ta şampiyonlukları bulunan Kozlu temsilcisi, 2010-2011 sezonunda mücadele ettiği 1'inci Amatör Küme'de şanssız bir sezon geçirmiş ve çıktığı senesinde, 2'nci Amatör Küme'ye düşmüştü. Geçen sezonki kadrosunu koruyan ve birkaç takviye yaparak 7-8 Nisan 2012 tarihinde başlayacak 2'nci Amatör Küme'ye hazırlanan yeşil-sarılı takım, Kozlu Sahası'nda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
YÖNETİM NABIZ TUTUYOR
2'nci Amatör Küme A Grubu'nda mücadele edecek İhsaniyespor, yönetim teknik heyet ve futbolcularıyla yeni sezona umutla bakıyor. Kurulduğu yıldan itibaren kulübün içinde olan ve takımın kurucularından Asbaşkan Sezer Kutu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yeni sezon öncesi Kozlu Sahası'nda takımının nabzını tutuyor. Asbaşkan Sezer Kutu, takımında bu sezon başarı beklediği söyledi.

GÖK; ŞAMPİYONLUK
İÇİN TEMKİNLİYİM
İhsaniyespor Antrenörü Osman Gök ise, bu sezon zor bir lig olacağını, bütün takımların kapalı kutu olduğunu belirterek, Genç ve çoğu öğrenci sporcularla yeni sezona hazırlanıyoruz. Sıkı bir idman programından geçiyoruz. Yeni sezonda tabii ki hedeflerimiz var, ancak lige katılacak takımlar birer kapalı kutu. Şampiyonluk için temkinliyim. Rakiplerimizi göreceğiz, tanıyacağız ve hedef belirleyeceğiz dedi.