Zonguldak’ta 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında basketbol, hentbol ve voleybol branşlarında “1. Şöhretler Karması Turnuvası” düzenlendi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde spor uzmanı olarak görev yapan Hakan Yüksel’in organizatörlüğünde gerçekleştirilen turnuva, renkli geçti. Turnuvayı, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam, Şube Müdürleri Ayhan Taşkın, İbrahim Açıkgöz ve çok sayıda seyirci izledi.

Karaelmas Can Polat Pamay Spor Salonu’nda yapılan turnuva, hentbol müsabakasıyla başladı. Hentbolda, Önder Keçeci, Ahmet Özyalçın, Ufuk Bayraktar, Ferit Açıkgöz, Şevki Acar, Yüksel Külekçi, Ruşen Ad, Sadi Özkaya, Semih Tuncer, Tuncer Cesuk, Muhittin Koçal, Serdar Kavlakoğlu, Efkan Demir, Hikmet Kavas, Murat Bankoğlu, Ufuk Özdemir, Muharrem Uke, Osman Köse, Murat Sonsuz, Uğur Döngel, Ümit Yıldız gibi isimler forma giydi. 20’er dakika üzerinden çift devre halinde oynanan müsabakada, klas goller atan şöhretler, o eski günlerinden hiçbir şey kaybetmediklerini gösterdiler. Başa baş geçen karşılaşmada dostluk kazanırken, her iki takım oyuncuları maçın ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Basketbol karşılaşmasında ise gözler 83 yaşında sahalara dönen Can Polat Pamay’ın üzerindeydi. Can Fındık, Nezihi Kırdar, Ekrem Ataş, Süleyman Nasip, Selçuk Altınalev, Levent Gençalp, Kerem Öztürk, Adnan Yakut, Adem Albayrak’tan oluşan takımın antrenörlüğünü yapan Polat, maç öncesi oyuncularla tek tek konuşarak yapması gerekenleri söyledi. Polat’ın gençlik yıllarında olduğu gibi hala daha heyecanını yitirmemesi dikkatlerden kaçmadı. Maç boyunca oyuncularına direktifler veren Can hocanın takımı sahadan farklı galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası birbirlerini kutlayan oyuncular, objektiflere hatıra pozu verdiler.

Turnuvanın kapanışı, voleybol maçıyla yapıldı. Mustafa Akkaya, Can Parim, Ali Yavuzdoğan, Ali Paşa Şen, Mehmet Engin, Selman Cebeci, Hakan Kaya, Şenol Kundakçıoğlu, Ercüment Erdoğmuş’tan oluşan A takımı ile Mustafa Şeref, Mahmet Erden, Adnan Yakut, Hüseyin Özkan, Kamuran Kuşhan, Armağan İşli ve Bekir Kılıç’tan oluşan B takımı, filede kapıştı. 2 set üzerinden oynanan karşılaşma oldukça zevkli geçti. İlerleyen yaşlarına rağmen gençlere taş çıkaran bir oyun sergileyen şöhret voleybolcular, eski günleri yad etmiş oldular.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü, turnuva sonunda sponsor kurum, işadamları ve katılan tüm herkese plaket verildi. Plaket törenine, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç da katıldı. Aylanç, sponsorlara ve tüm sporculara plaket verdi.

Spor Uzmanı Hakan Yüksel, turnuvaya katkılarından dolayı, Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Ramis Muslu, TTK Muhasebe Daire Başkanı Mehmet Atalı, Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Hasan Zorba, Ceza İnfaz Personel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat İnam, Nağme Color, işadamları Harun Demir, Hikmet Kavas ve Hasan Barlak’a teşekkür etti.