Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği ve Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği tarafından kulübün kuruluşunun 111. Yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. 

 

Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün kuruluşunun 111. Yılı dolayısıyla Mavi Organizasyon Salonu’nda kutlama etkinliği düzenledi. Dernek üyelerinin katıldığı etkinlikte ilk konuşmayı yapan Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği Onursal Başkanı Yasemin Madenci, “Siyah-Beyaz'ın yaşadığı gecede birlikte olmak ne güzel” diyerek başladığı konuşmasında “Hayatımın en güzel renkleri siyah - beyaz. Beşiktaşlı doğup büyüdüm."dedi. Dernek Başkanı Bahadır Kasap'da  gecede yaptığı konuşmada Beşiktaş’ı karşılıksız sevenler olarak bir arada olduklarını belirterek, "Çıktığımız bu yolda Beşiktaş taraftarlarımıza her zaman destek olduk. Birlikte maçlara gittik, büyük Beşiktaş ailesi kurduk. Bu yolda ben, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız, karşılıksız Beşiktaş sevgisinin peşindeyiz” sözleri ile konuştu. Derneğin yeni kurulmasına rağmen yakın zamanda gerçekleştireceği büyük bir proje olduğunu söyleyen Kasap, “Hep beraber, omuz omuza, yılmadan, başarılarla dolu, devamlılık getiren, çağdaş vizyon ve azimle yolumuza devam edeceğiz. Bu etkinliğimize katılarak destek veren basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Kulübümüzün kuruluşunun 111. Yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlıları içtenlikle kutluyor, Beşiktaşımızın bugüne gelmesinde emeği geçen tüm Beşiktaşlıları saygıyla, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Gecede  konuşmaların ardından, üzerinde, “Vodafone BJK. Arena” yazılı, inşaatı devam eden stadı anımsatan pasta kesildi.  Geceye katılanlar çalan müzik eşliğinde eğlendi.

 

DİĞER PROGRAM

Diğer etkinlik ise Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneğinde gerçekleştirildi. Beşiktaş’un 111. Kuruluş yıldönümü pastası tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde dernek yöneticileri tarafından kesildi. Çok sayıda taraftarın katıldığı bu etkinlikte coşku en üst düzeydeydi.