Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Bayrampaşa Tunaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Dün, kendi tesislerindeki antrenmanla Bayrampaşa Tunaspor maçının provasını yapan Kozluspor'da tek hedef mutlak 3 puan…Bartınspor yenilgisinin ardından Karabük deplasmanından 3 puanla dönen Kozluspor için yeni bir dönem başladı. Geçen haftayı galip kapatan ve Tunaspor maçının hazırlıklarına moralli başlayan yeşil-beyazlı takım, 6'ncı ve 7'nci haftada üst üste deplasmanlarda oynanacak maçlar öncesi sıkıntı yaşamak istemiyor. Temsilcimiz 30 Ekim Pazar günü oynanacak Bayrampaşa Tunaspor karşılaşmasından sonra, Kurban Bayramı tatilinin araya girmesiyle 6'ncı haftada karşılaşacağı Düzcespor maçı öncesi iki sevinç birden yaşamak istiyor. İstanbul temsilcisi Bayrampaşa Tunaspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgisi bulunuyor. Tunaspor, topladığı 7 puanla Kozluspor'un, 2 puan gerisinde 4'üncü sırada yer alıyor.
Sezona çok iyi başlayan Kozluspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Volkan Yayın, kritik Bayrampaşa Tunaspor maçını kazanmak ve lige verilen arayı da iyi değerlendirmek istediklerini belirtti. Yayın, Bayrampaşa Tunaspor maçının önemini biliyoruz. Araya girecek bayram tatili öncesi mutlak kazanmamız gereken bir maç.
Bayram tatili ve Düzcespor maçı öncesi galip gelmemiz bizim için moral olacak. Tek hedefimiz var, o da 3 puan. Arayı da iyi değerlendirip Düzcespor maçına çok iyi hazırlanmak istiyoruz dedi.