Kandilli ve Gökçeler Beldelerinin futbol takımlarına ev sahipliği yapan Kandilli Stadı suni çime dönüştürüldü. Çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanacağı öğrenilirken bazı vatandaşlar stadın tamamlanmasının ardından mutlaka güvenlik kontrolünde tutulması gerektiğini yetkililere iletti.

 

Kandilli Beldesi'nde bulunan toprak futbol sahasının sentetik çime dönüştürme çalışmaları sürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait olan futbol sahasının 1 hafta içerisinde teslim edileceğini belirten Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan, Gençlerimiz çamurdan ve tozdan kurtuldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dedi.

Akdoğan, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, suni çime dönüştürülmesi için başlatılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini ve kısa sürede çalışmaların başladığını hatırlattı. Akdoğan konuşmasında şunları söyledi:

Hem Kandilli hem de Gökçeler Beldemizin takımlarının ev sahipliği yaptığı toprak sahamız artık suni çime dönüştürüldü. İhaleyi alan firma yetkilileri 1 hafta içerisinde sahanın teslim edileceğini açıkladılar bizde büyük bir heyecan ile teslim tarihini bekliyoruz. Girişimlerimize kısa sürede olumlu yaklaşan yetkililere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz

Saha içerisinde çalışmaların tamamlanmasının ardından stad çevresinde de düzenleme yapılacağı öğrenildi.

GÜVENLİK ŞART

Öte yandan devletin ciddi paralar vererek yapımını sağladığı Kandilli Stadının çevre düzenlemesinin de yapılmasının ardından stadın koruma altında tutulması gece bekçisinin mutlaka olması gerektiği vurgulanıyor. Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan bazı vatandaşlar, Stadın hemen alt tarafında yer alan soyunma odalarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler girmiş içeriyi talan etmiş belediyenin verdiği bilgisayarı bile kırmışlar. Yapmak çok zor kollamak çok daha zor. Kaymakamımızdan valimizden rica ediyoruz yapılan bu hizmetin kalıcı olabilmesi için enazından buraya bir güvenlikçi bırakılması gerekir dediler.