9 Haziran Pazar günü Zonguldak’ta gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Kongresi öncesi Ereğli ve Alaplı’da bulunan spor kulüplerinin yöneticileri Ereğli Devlet Hastanesi Spor Kulübü Başkanı Recep Erdoğan’ın davetlisi olarak bir araya geldi durum değerlendirmesinde bulundu. 
Kulüp Başkan ve yöneticileri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerine ilişkin eksileri ve artıları değerlendirdi ortak hareket etme kararı aldı. 
Ereğli ve Alaplı ilçe kulüplerinin birlik ve beraberlik içerisinde olması vurgulanırken başarılı işlere imza atan Recep Erdoğan ise yaptığı açıklamasında, “Ereğli ve Alaplı ilçemizin kulüpleri de kardeş kulüplerdir. 
Herkes bu işi büyük bir özveri ile devam ettiriyor. Spor kulüplerinde yöneticilik yapmak idarecilik yapmak gerçekten zor. Bizde Ereğli ve Alaplı’da bulunan spor kulüplerimizin yöneticileri ile bir araya geldik ve durum değerlendirmesinde bulunduk. 
Biz bu toplantıları sadece Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu seçimleri öncesi gerçekleştirmiyoruz daha önce de bir çok arkadaşımız ile bir araya geliyoruz” dedi.