Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, Özkan Çıvgın'ın başantrenör olarak çıktığı Tofaş maçından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Liglere verilen ara nedeniyle oyunculara da izin verdiklerini söyleyen Erdinç, 13 Ocak 2013 tarihi itibariyle ikinci yarının ilk maçında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Ligde ilk yarının son maçında Bursa deplasmanında Tofaş'ı uzatmalar sonunda yenen Erdemirspor'da ikinci yarı hazırlıkları 19 Ocak 2013 tarihi itibari ile başlayacak. Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, gazeteniz Önder'e yaptığı açıklamasında deplasmanda oynadıkları Tofaş karşısında çok önemli bir galibiyet alarak ligde sekizinci sıraya yükseldiklerini söyledi.

LİGE ARA VERİLDİ
Beko All Star nedeniyle liglere ara verildiğini belirten Erdinç oyunculara da izin verdiklerini ikinci yarının ilk maçında oynayacakları Fenerbahçe maçına ise 19 Ocak 2013 tarihinden itibaren başlayacaklarını söyledi.

BİZLERİ SEVİNDİRDİ
Erdinç açıklamasında şunları söyledi: Geçtiğimiz hafta Bursa'da Tofaş ile karşılaşan takımımız çok önemli bir galibiyet alarak ligdeki sıralamada 8'liğe yükseldi. Birbirine denk iki takımın mücadelesinde son derece zevkli ve heyecanlı bir maç oldu. Uzatma sonucunda kazanan takımın Erdemirspor olması bizleri çok sevindirdi. Oyuncularımızın bu maçta göstermiş olduğu üstün mücadele ve gayrete çok teşekkür ediyorum. Özkan Çıvgın hocamızın da baş antrenör olarak ilk galibiyeti olması ayrıca sevindirici. Hocamıza yönetimimizin güveninin boş olmadığını ispatlamış oldu.

FENERBAHÇE HAZIRLIĞI
Bu maçtan sonra önümüzdeki hafta oynanacak Beko All Star müsabakası nedeniyle liglere verilen aradan yararlanarak oyuncularımıza izin verdik. Cumartesi günü Ereğli'de toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacağız.
Ligin ikinci yarısına 6 galibiyet ile girme başarısı gösteren takımımız ikinci yarıda bu galibiyetin üzerinde bir performans ile daha iyi yerlerde olacağını umut ediyorum. Çünkü rakiplerimizin hemen hemen tamamı Ereğli'ye gelecek ve kendi sahamızda ağırlayacağız bu bizim için bir avantaj olacağını düşünüyorum.